[previous][next]

PDF facturen maken in Woocommerce? Met q-invoice is dat geen enkel probleem!

Goede facturen maken in Woocommerce kan lastig zijn, zeker als de facturen later in de boekhouding verwerkt moeten worden. Met behulp van onze (gratis) Woocommerce plugin wordt voor elke bestelling direct (of later als u wilt) een factuur gemaakt in uw eigen huisstijl en in uw boekhouding verwerkt.

Zo heeft u geen gedoe meer aan het einde van het jaar met uw boekhouding, ook meerdere webshops kunnen op deze manier gekoppeld worden en daarmee is uw boekhouding altijd volledig op orde. Voor meerdere webshops kunt u een eigen layout kiezen en ook de verschillende betaalmethoden zijn snel gekoppeld!

U kiest zelf het moment waarop de factuur gemaakt en/of verzonden dient te worden; als er een bestelling binnenkomt of pas als deze betaald is. Eventueel kunt u de factuur nog wijzigen alvorens deze te verzenden.

De factuur en de betaling worden vanzelfsprekend in uw boekhouding verwerkt, hier heeft u geen omkijken meer naar! Desgewenst wordt ook uw voorraad bijgewerkt en worden verkopen in de juiste omzetcategorie geboekt.

Klik hier om de laatste versie van deze plugin te downloaden.

Deze plugin installeren? Lees hier hoe.

PDF facturen maken in woocommerce

[testimonialswidget_list ids=”1262″]

PDF facturen maken in Woocommerce?