[previous][next]

Met q-invoice zorgt u ervoor dat het bijhouden van uw administratie niet meer tijd in beslag neemt dan nodig. Door automatisch periodieke facturen te versturen heeft u daar zelfs helemaal geen omkijken meer naar! Natuurlijk worden de periodieke facturen automatisch in uw administratie verwerkt.

Periodieke factuur maken

Hieronder ziet u hoe u een periodieke factuur maakt met q-invoice

Stap 1

Periodieke factuur maken met q-invoice

Om een periodieke factuur te maken kiest u in het menu ‘Nieuwe factuur’. Net als bij een gewone factuur kiest u de klant uit uw adresboek of voert u een nieuwe klant in en geeft een optionele notitie op voor op de factuur.

Stap 2

Factuur productregels toevoegen

Kies een product uit de lijst of voer zelf een nieuwe regel in. Nieuwe regels worden automatisch getoond bij de volgende nieuwe factuur, u hoeft uw producten dus maar een keer in te voeren.

Stap 3

Periodieke factuur interval

Periodieke facturen kunnen per dag, week, maand, kwartaal, half jaar of jaar verzonden worden en worden natuurlijk direct in uw administratie opgenomen. Voor een periodieke factuur kunt u een einddatum opgeven maar het hoeft niet. Ook kunt u een eigen periode specificeren, bijvoorbeeld elke twee maanden tussen maart en oktober.

 

[testimonialswidget_widget]

Zelf ook periodieke facturen maken?