[previous][next]

Met q-invoice maakt u snel, veilig en foutloos uw offertes. Geen gedoe meer in Word of Excel, geen foutieve klantdata van de vorige offerte op de nieuwe. In slechts enkele stappen maakt u een online offerte, u kiest uw klant, de producten, vult aan waar nodig en klikt op verzenden. De online offerte wordt direct bij u en uw klant afgeleverd.

Nadat de klant uw offerte geaccepteerd heeft kunt u natuurlijk makkelijk een factuur maken en direct online verzenden! De factuur wordt dan ook meteen in uw administratie verwerkt, wel zo makkelijk.

Voorbeeld online offerte maken

Hieronder ziet u hoe u een professionele offerte maakt met q-invoice

Stap 1

Offerte maken met q-invoice

Om een professionele offerte te maken kiest u in het menu ‘Nieuwe offerte’. Net als bij een factuur kiest u de klant uit uw adresboek of voert u een nieuwe klant in en geeft een optionele notitie op voor op de offerte.

Stap 2

Voorbeeld online offerte maken

Kies een product uit de lijst of voer zelf een nieuwe regel in. Nieuwe regels worden automatisch getoond bij de volgende nieuwe offerte, u hoeft uw producten dus maar een keer in te voeren.

Optioneel: Bestanden toevoegen

Bestanden toevoegen aan offerte

Voeg eventueel bestanden toe aan je offerte. Deze worden per email naar de klant meegestuurd. Lees meer over bestanden meesturen.

Stap 3

Voorbeeld online offerte maken

BTW en totalen worden automatisch uitgerekend, verstuur de offerte direct naar uw klant of sla op als concept om de offerte later nog te kunnen wijzigen.

[testimonialswidget_widget]

Professionele offertes maken?