maatwerk-oplossingenGeregeld krijgen wij het verzoek of het mogelijk is om specifieke wensen in te vullen. In de meeste gevallen blijkt dit binnen q-invoice (al) mogelijk maar in sommige gevallen biedt een maatwerk oplossing meer mogelijkheden.

Hieronder treft u een selectie van onze maatwerk oplossingen tot nu toe, per oplossing staat het vraagstuk omschreven en de door q-invoice aangedragen oplossing. Heeft u zelf ook specifieke wens of vindt u de mogelijkheden binnen q-invoice te beperkt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Bellen kan ook: 070 220 62 33

SiSpaans, meerdere locaties

Gravity forms, koppeling

Wilt u op een leuke en goede manier Spaans leren zodat u de taal snel in praktijk kunt brengen? Dan zit u goed bij Si Spaans! Tijdens deze lessen bootsen we dagelijkse situaties na, waardoor u de taal gelijk kunt toepassen. De cursus is te volgen in 7 plaatsen in Nederland.

De vraag
Cursisten kunnen zich aanmelden via een formulier ontwikkeld met behulp van Gravity Forms voor WordPress. In dit formulier is het mogelijk een locatie en een dag van de week te kiezen voor de cursus. Ook is het mogelijk meerdere cursisten op te geven. SiSpaans zocht een oplossing waarbij na het versturen van dit formulier direct een factuur met betaallink gegenereerd werd.

De oplossing
Voor SiSpaans hebben wij een koppeling ontwikkeld voor hun Gravity Forms formulier. Bij elke succesvolle aanmelding wordt een factuur in de huisstijl van SiSpaans verzonden en kan er direct vanuit de begeleidende email een link gevolgd worden voor betaling via iDeal. Voor SiSpaans is het nu altijd duidelijk welke cursisten zij kunnen verwachten en welke cursisten (nog niet) betaald hebben.

www.sispaans.nl

Vissers dierenvoeding, Hoogerheide

Mini-webshop, digitale pakbonnen

Vissers dierenvoeding houdt zich voornamelijk bezig met de verkoop en distributie van diepgevroren Versvleesvoeding en kwalitatieve droogvoeding voor honden en katten. Vanuit hun eigen vrieshuis en opslag bezorgen zij met geconditioneerd transport hun goederen. Bij Vissers dierenvoeding staan Kwaliteit & Service hoog in het vaandel.

De vraag
Vissers dierenvoeding levert met name aan geselecteerde partners en wilde deze de mogelijkheidbieden direct online hun bestelling door te geven. Hierbij diende rekening gehouden te worden met zowel de actuele voorraadstatus als bepaalde prijsafspraken per partner. Producten zouden over afbeeldingen moeten beschikken en ook moest het mogelijk zijn om als account manager samen met de klant op een tablet een bestelling samen te stellen.

De oplossing
Voor Vissers dierenvoeding hebben wij een applicatie ontwikkeld welke realtime communiceert met de administratie in q-invoice. Zowel voor de actuele voorraadstatus als voor nieuwe orders wordt gebruik gemaakt van q-invoice. Accountmanagers hebben beperkt toegang tot het adres- en productbestand terwijl klanten enkel een bestelling kunnen plaatsen.

www.vissersdierenvoeding.nl

Backup Studiebegeleiding, Zwolle

SEPA incasso, periodieke facturen

Backup Studiebegeleiding is een bekende naam in de regio Zwolle. Backup Studiebegeleiding heeft vestigingen in Zwolle-Zuid, de Aa-Landen en Stadshagen. Er is dus altijd een vestiging in de buurt waar je terecht kunt voor huiswerkbegeleiding, huiswerkcontrole, bijles en examen- of brugklastraining.

De vraag
Vanwege de vakanties is het moeilijk om een schooljaar in gelijke perioden in te delen, daarom is het niet makkelijk om periodieke facturen te sturen volgens een vast schema. Terwijl elke leerling voor het hele schooljaar een bepaald abonnement afneemt kunnen er ook losse diensten afgenomen worden; elke periode is dus daadwerkelijk anders.

De oplossing
Voor Backup Studiebegeleiding hebben wij een applicatie ontwikkeld waarbij leerlingen en ouders (voor de betaling) aan elkaar gekoppeld worden. Door middel van aangepaste periodieke schema’s is het voor Backup Studiebegeleiding mogelijk om buiten de schoolvakanties te factureren. De facturen worden automatisch verwerkt in q-invoice en staan elke periode klaar om via SEPA incasso automatisch van de rekening van de ouder afgeschreven te worden.

Binnenkort zal het voor ouders ook mogelijk zijn de factuurhistorie op te vragen en openstaande facturen via iDeal te voldoen.

www.backupstudie.nl

Easyrentals verhuurmakelaars, Leiden

Gedeelde toegang, meerdere accounts

EasyRentals is dé verhuurmakelaar voor iedereen die op zoek is naar woon en of bedrijfsruimte, maar ook voor iedereen die woonruimte of bedrijfsruimte wil verhuren of laten beheren. EasyRentals is opgericht door deskundigen talenten uit de branche die het verschil willen maken en die doorzetten. Wij staan dan ook voor de legendarisch quote: “Resultaat = Kwaliteit x Betrokkenheid”.

De vraag
Easyrentals voert voor meerdere partners het beheer, voor sommige van deze partners beheren zij ook de facturatie. Zij wilden graag deze partners inzicht geven in zonder toegang te geven tot de volledige administratie.

De oplossing
Q-invoice heeft een applicatie ontwikkeld waarin Easyrentals per partner rechten toe kan wijzen voor toegang tot bepaalde delen van de Easyrentals administratie. Zo krijgen partners enkel facturen te zien welke voor de betreffende partner relevant zijn. Partners zien in één oogopslag welke huurders betaald hebben, welke nog niet en kunnen direct de factuur downloaden voor hun eigen administratie.

www.easyrentals.nl

Rijschool Expert, Leiden

Eigen applicatie, gedeelde toegang

Rijschool Expert is al geruime tijd een toonaangevende rijschool in Leiden en omgeving. Je kunt bij de rijschool niet alleen terecht voor autorijlessen maar ook voor aanhanger-, motor-, theorie- en zelfs bromfietsrijlessen.

De vraag
Rijschool Expert werkt met verschillende instructeurs en wilde desondanks alle facturen onder één dak samen brengen en naar buiten treden onder dezelfde naam. Zij wilden daarbij wel de mogelijkheid behouden dat elke instructeur zelf zijn of haar facturen maakt en beheert.

De oplossing
Q-invoice heeft een oplossing bedacht waarmee Rijschool Expert haar instructeurs van een inlog voorziet en de mogelijkheid biedt binnen deze omgeving facturen te maken en in te zien. Instructeurs kiezen de leerling en de producten uit het hoofdaccount van Rijschool Expert. Alle facturen worden vervolgens opgeslagen binnen het eigen account van Rijschool Expert waar de beheerder de facturen van alle instructeurs kan inzien en beheren.

www.rijschool-expert.nl

Joseph & Joseph, webshop

Webshop koppeling, e-mail marketing

De populaire producten van Joseph Joseph worden online in Nederland verkocht in de Joseph Joseph Webshop (www.joseph-joseph.nl). Zij beschikten natuurlijk al over een webshop koppeling waarmee hun orders direct in q-invoice verwerkt en gefactureerd worden.

De vraag
Om de tevredenheid onder hun klanten te peilen en te vergroten wilden zij graag enkele dagen nadat een klant een bestelling heeft geplaatst een automatisch bericht versturen waarin geïnformeerd wordt naar de ervaring van zowel het bestelproces als de bestelde producten en de klant de mogelijkheid te bieden een opmerking of waardering achter te laten.

De oplossing
Q-invoice heeft voor de Joseph Joseph Webshop een eenvoudige en laagdrempelige applicatie ontwikkeld waarbij op een vaste interval een éénmalig bericht naar de klant wordt verzonden.

www.joseph-joseph.nl

Floorbest, Schijndel

Mobiele kassa oplossing

Floorbest staat voor passie voor vloeren. Zij willen dan ook graag dat u en vele anderen bij hen hun droomvloer vinden, en hier nog vele jaren van kunnen genieten.

De vraag
Met de opening van de nieuwe showroom ontstond de vraag naar een manier om eenvoudig offertes en facturen. Vaak komt het voor dat de klant hierbij mee kan kijken, inzicht in de rest van de administratie is dan ongewenst. Ook zijn bepaalde functionaliteiten, denk aan de BTW aangifte, op dat moment absoluut overbodig.

De oplossing
Speciaal voor gebruik op een iPad in de showroom heeft Q-invoice een applicatie ontwikkeld waarmee facturen en offertes direct te maken en te verzenden zijn. Relatie- en productgegevens worden via een beveiligde omgeving opgehaald vanuit het Q-invoice account. Zo zien klanten en medewerkers alleen wat echt nodig is.

www.floorbest.nl

Store33, Schijndel

Mobiele kassa oplossing, Magento product import

Store33 is dé online specialist in home & living producten. Van terrasoverkappingen, schuttingen en tuinhuizen tot RVS kranen, verf en natuursteen. Een uitstekende klantenservice, degelijke kennis van zaken en producten van de allerbeste kwaliteit zijn onze pijlers.

De vraag

De oplossing

www.store33.nl