U kunt uw producten exporteren naar excel om meerdere regels in eens te bewerken of om als backup op te slaan op uw eigen computer.

Om een backup te maken dient u eerst de regels te selecteren, als de resultaten over meerdere schermen verdeelt zijn kiest u hier voor ‘Selecteer alle # resultaten’.

Screen Shot 2013-09-08 at 08.14.44

Onderaan het scherm vind u de mogelijkheid om de selectie te exporteren. U kunt nu uw exportbestand opslaan.

Screen Shot 2013-09-08 at 08.17.15