U kunt uw producten eenvoudig importeren in q-invoice, u dient enkel over een CSV bestand met uw producten te beschikken.

Kies in het menu ‘Meer‘ voor ‘Product import‘. Sleep of upload uw CSV bestand en geef voor elke kolom aan om welk veld het gaat.

Screen Shot 2013-09-08 at 08.24.04

Boven elke kolom vindt u een selectie menu, hiermee geeft u aan welke waarde de kolom bevat.

Screen Shot 2013-09-08 at 09.03.17

U kunt kiezen uit de volgende velden:

Interne ID: Gebruik dit veld enkel als uw importbestand gebaseerd is op een eerdere export vanuit het systeem. Uw producten worden dan bijgewerkt, in plaats van toegevoegd.